judith-pallares

La  consellera general liberal Judith Pallarés ha respost, aquest divendres, a les acusacions de Demòcrates per Andorra (DA) que el grup parlamentar iliberal disposava d’informació del ‘cas Mateu’ abans que fos publicada.

En aquest sentit, ha estat clara al dir que “el grup parlamentari no disposava d’aquesta informació i que ens vam assabentar a través d’un enllaç rebut per WhatsApp quan Martí defensava a Meritxell Mateu durant la seva intervenció al Consell”. Pallarés ha refermat que “mai hem tingut accés a aquests mails, no els hem conegut amb anterioritat i no ens els ha fet arribar a ningú” i ha demanat explicacions a DA “per saber en què s’ha basat el grup demòcrata per fer aquestes acusacions.”

Judith Pallarés també ha defensat l’actitud de tota l’oposició i en especial del grup parlamentari liberal i ho ha fet realitzant un seguit de preguntes a DA “què fem els que estem a l’oposició? Callem davant tot el que surt? No preguntem res? No actuem? No demanem?” i alerta a Demòcrates per Andorra (DA) que “s’estan confonent papers i que els liberals no callaran simplement perquè no se’ns barregi amb la família Cierco” a l’hora que ha recordat “que ha estat tota l’oposició la que ha demanat informació sobre aquests mails i no només els liberals.”

(Text i foto: grup parlamentari liberal)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada