Joves Liberals renova la seva executiva

Els Joves Liberals d’Andorra  (JL’A) ha renovat, aquest cap de setmana, l’executiva de la secció de cara als pròxims dos anys. D’aquesta manera, la secció juvenil de L’A també arribarà al Congrés d’aquest dijous amb l’estructura renovada.

La nova executiva de JL’A estarà encapçalada per Antoni Puig, que serà el president; Leticia Teixeira ocuparà el càrrec de vicepresidenta i també serà la responsable de Relacions Internacionals; David Arajol serà el tresorer mentre que Àlex Payán serà el secretari dels Joves Liberals.

La secció també ha triat quins seran els seus representants en els diferents òrgans directius del partit. En aquest sentit, Antoni Puig serà el representant dels Joves L’A a l’executiva del partit i la Letícia Teixeira serà la suplent. Pel que fa al Consell Nacional de Liberals d’Andorra els representants de JL’A seran Benjamí Tutrice, Eunice Azevedo i Albert Areny.

 

Jessica Gastó liderarà el comitè d’Ordino

Jessica Gastó, número 7 a la llista nacional de Liberals en les passades eleccions, és la nova presidenta del Comitè Parroquial d’Ordino. Aquest és l’únic canvi al comitè ordinenc que manté com a secretari a Jaume Coll i com a tresorer a Marcel Bellosta.