Andorra acollirà aquest dilluns i dimarts un seminari emmarcat en el projecte de formació de joves ambaixadors per la pau del Consell d’Europa, amb motiu de la presidència del seu Comitè de Ministres. L’esdeveniment, que porta per títol El rol dels joves en la transformació dels conflictes i el diàleg intercultural, permetrà posar en contacte una quinzena de joves andorrans amb quinze joves ambaixadors per la pau, amb l’objectiu d’estimular-los a participar en les activitats del Consell d’Europa i que rebin coneixements sobre la mediació de conflictes.

El seminari, que tindrà lloc el 15 i 16 d’abril al Centre de Congressos, comptarà amb la participació de quinze joves d’Andorra, quinze joves ambaixadors per la pau, i sis formadors del Consell d’Europa. El programa inclou una ponència sobre la perspectiva d’Andorra en relació als reptes del diàleg intercultural, i la introducció de quatre exemples d’Andorra sobre el diàleg i la cultura de la pau.

Els joves també s’aproparan al treball del Consell d’Europa en matèria de diàleg intercultural, seran introduïts a les eines pedagògiques i programes en matèria d’educació dels drets humans i transformació de conflictes, i participaran en diversos tallers pràctics.

D’altra banda, també en el marc de la presidència d’Andorra del Comitè de Ministres del Consell d’Europa, el cap de Govern, Toni Martí, i el ministre d’Exteriors, Gilbert Saboya, participaran en la sessió de primavera de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa, que tindrà lloc del 22 al 26 d’abril. Saboya presentarà el 22 d’abril la comunicació del Comitè de Ministres, mentre que Martí farà el seu discurs el dia 25 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada