Analitzar les causes que hi ha al darrera de l’abstenció entre els joves i millorar la resposta d’aquest grup de població a les convocatòries electorals sónels principals objectius de l’acte ‘Feu sentir la vostra veu!” queJoves DA i el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra (FNJA) organitzen aquest dissabte a la tarda al Parc Central.

L’activitat, que començarà a les 5 de la tarda, tindrà un format de debat obert moderat per Roger Padreny, del FNJA, i JordiRibes, de Joves DA i també membre del FNJA. Prèviament,  cap a ¼ de 5, l’organització ha previst una sessió de ping-pong a l’aire lliure. Per finalitzar l’acte s’oferiràun petit piscolabis als assistents.

Els resultats que esdesprenen de l’estudi sobre la participació electoral al Principat elaborat pel Centre de Recerca Sociològica han generat preocupació entre col·lectius, organismes i entitats del país, fet que ha motivat aquestai niciaitva que compta amb la col·laboració del Partit Socialdemòcratad’Andorra (PS), Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Podemos Andorra, Som Com Som, el Centre de RecercaSociològica (CRE), la Central-Servei de Joventutd’Andorra la Vellai el Comúd’Andorra la Vella.

Per als impulsors de la proposta és necessari conèixer de primera de mà les causes de l’abstencionisme electoral entre els joves i actuar per tald’impulsar un canvi de percepció a favor de la políticai de la gestió pública. La principal preocupació és garantir la capacitat d’influència en el procés de presa de decisions ambl’objectiu de garantir que es recullen les demandes de la població jove.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada