La  Regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell engega aquest estiu una nova acció per donar suport i promocionar els grups locals de música jove. Sota el nom ‘Joves a la fresca’, grups musicals formats per joves de la Seu i comarca actuaran durant dues nits del mes de juliol a les places de la capital alturgellenca.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, “aquesta és una iniciativa que hem treballat a partir d’una demanda que ens van fer arribar els joves a través de la diagnosi del Pla Local de Joventut. És una molt bona oportunitat perquè els joves del municipi i la comarca donin a conèixer el seu talent”.

Aquesta proposta està oberta a joves d’entre 16 i 35 anys que formin part de grups de música de qualsevol estil i gènere musical. Els components dels grups han d’estar empadronats a la Seu o en qualsevol altra població de l’Alt Urgell.

Per poder participar a ‘Joves a la fresca’ cal enviar un correu electrònic abans del 28 de maig a joventut@aj-laseu.cat posant de remitent del correu “joves a la fresca’17”. En el cos del correu cal posar-hi els noms i cognoms de tots els components del grup; un telèfon de contacte d’un o més membres del grup; un vídeo o link amb alguna actuació del grup; i rider tècnic.

De total dels grups presentats, se n’escolliran quatre per odre d’inscripció (sempre que compleixin amb els requisits exigits). L’organització de ‘Joves a la fresca’ tindrà en compte, a l’hora de la selecció, l’originalitat i la qualitat de les propostes musicals.

Les actuacions musicals es portaran a terme el dijous 13 de juliol, a la plaça Joan Sansa, i el dijous 27 de juliol, a la plaça Pati Palau. Ambdues actuacions seran de dos quarts de deu del vespre a les onze de la nit. Val a dir que actuaran dos grups per nit.   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada