Jover lloa la diversitat i inclusivitat de les escoles d’Andorra en l’acte d’inauguració del curs escolar

El  ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha inaugurat oficialment aquesta tarda el curs escolar 2017-2018 en un acte celebrat al Teatre Comunal d’Andorra la Vella que ha comptat amb la presència d’una nombrosa representació de la comunitat educativa del país.

En la seva intervenció, Eric Jover ha destacat que la diversitat de la societat andorrana es trasllada a les escoles, i que aquesta pluralitat ha de ser percebuda pels alumnes com a garantia de riquesa pel futur. El ministre ha posat de relleu també el caràcter inclusiu que es propugna als 3 sistemes educatius que conviuen al Principat, i ha dit que des del Govern es posen totes les eines per què la pluralitat sigui fructífera en tots els aspectes, i que cal actuar de manera que les escoles ajudin a construir una societat més sòlida. Eric Jover també s’ha mostrat satisfet pel fet que els 3 sistemes educatius apostin per la qualitat educativa, una situació que beneficiarà els joves del país. Per acabar la seva al·locució, el ministre d’Educació i Ensenyament Superior ha animat a tota la comunitat educativa a continuar treballant pel futur dels joves.

En l’acte d’inauguració el doctor en ciències de l’educació, director del Departament de Pedagogia Sistemàtica i Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i director d’Edu21, Enric Roca Casas, ha pronunciat la conferència amb el títol “L’escola per a tots, garantia de qualitat”.

Aquest curs compta amb uns 11.000 escolars repartits entre els 3 sistemes educatius, una xifra similar a la del curs anterior. La tornada dels alumnes a les aules va iniciar-se amb normalitat el passat 11 de setembre, i amb la posada en funcionament de totes les millores previstes en les infraestructures escolars del país, després dels diversos treballs de manteniment i de noves obres realitzats durant l’estiu amb una inversió global de 2.300.000 euros.

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.