joverEl ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha inaugurat, aquest dimarts, el curs escolar 2015-2016, i ho ha fet amb un discurs on ha volgut incidir en la necessitat de reforçar les sinergies entre els tres sistemes educatius del país. El ministre ha recordat l’estructura educativa envejable del país, però ha assegurat que a més dels reptes actuals de cada un dels tres sistemes, cal ser més ambiciosos i treballar perquè els tres sistemes no només cohabitin, sinó que s’estableixin sinèrgies que permetin sumar més. En aquest sentit ha garantit la feina que es farà des del Ministeri en aquesta línia.

Amb aquest discurs el ministre ha volgut encoratjar els alumnes i els docents que inicien aquest nou curs. Ha destacat, a més, la importància de la tasca dels docents i de la resta de personal dels sistemes educatius, no només a l’hora d’ensenyar la matèria de les diferents assignatures, sinó també a l’hora d’ajudar a crear ciutadans, que seran els que formaran una societat millor.

Remarcant la feina dels docents, el ministre també els ha volgut recordar el compromís del Ministeri de posar fil a l’agulla per solucionar la problemàtica de l’excés d’eventuals estructurals en el nostre sistema i estructurar millor la professió del docent a través d’una nova llei.

Finalment, Jover ha informat que aquest any hi ha 11.000 alumnes, i ha assenyalat que això suposa 11.000 reptes, que no se n’ha de donar cap per perdut, ja que la professionalitat i la vocació dels docents així ho requereix.

L’acte d’inauguració del curs escolar ha continuat amb la conferència ‘Competència emprenedora, llavor de futur’ de l’educadora en emprenedoria Maria Batet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada