El cap de Govern busca dins el gabinet ministerial el relleu de Gilbert Saboya com a ministre d’Afers Exteriors. Recentment ha ofert la cartera a Èric Jover, actual ministre d’Eduació i Ensenyament Superior. Jover, secretari general de DA i persona molt propera a Antoni Martí, ha rebutjat l’oferiment. Malgrat tot, el relleu a Exteriors encara pot esperar un parell de mesos més.

L’actual ministre d´Afers Exteriors, Gilbert Saboya, ja s´ha compromès amb el cap de Govern a mantenir les seves responsabilitats fins al juny. Això dóna a Antoni Martí més temps per trobar-li un relleu. Fins ara han estat infructuosos els intents per convèncer persones com ara l´exambaixadora a Brussel·les Imma Tor. Per aquest motiu, i segons apuntaven la setmana passada fonts Demòcrates, a final de gener Martí va demanar a l’actual ministre d´Educació i Ensenyament Superior, Èric Jover, que agafés la cartera d’Exteriors. Jover, que també és secretari general de DA i és una persona molt propera a Martí, ha rebutjat l´oferiment, almenys per ara. I així ho ha deixat clar a Ràdio Nacional: “Continuarem sentint a parlar de mi com a ministre d’Educació”.

Jover recalca que la tasca que té encomanada és a Educació, amb la qual se sent molt implicat i a gust. Pel que fa a Saboya, un cop sigui rellevat passarà a ocupar un recuperat ministeri d´Economia centrat en la diversificació i reactivació econòmica.

1 comentari

  1. Menos mal…., almenys té seny per alguna cosa i ha sabut sobreposar el seu ego a l’interès d’un país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada