El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, acompanyat de la directora d’Inspecció i Qualitat Educativa, ha participat en la 26a Conferència Iberoamericana de ministres d’Educació, que ha tingut lloc aquest divendres a la Antigua, Guatemala.

En la seva intervenció a la conferència, el ministre ha parlat del projecte al voltant de les competències per una ciutadania democràtica que es desenvolupa a Andorra conjuntament amb el Consell d’Europa. Jover ha volgut convidar l’Organització d’Estats Iberoamericans a col·laborar en el desenvolupament d’aquesta iniciativa educativa.

El ministre ha explicat que el projecte inclou, entre d’altres iniciatives, un màster en Ciències de l’Educació que desenvoluparia la Universitat d’Andorra. La formació preveu dotar els futurs docents de les competències per una ciutadania democràtica amb una doble finalitat: la seva adopció com a model de docència i el foment del seu desenvolupament en els joves.

Igualment, en el seu discurs el ministre ha posat de relleu que per a Andorra l’educació és una prioritat del Govern, i ha volgut descriure alguns dels eixos de la reforma educativa impulsada a través del Pla estratègic per la reforma i millora del sistema educatiu andorrà (PERMSEA).

La conferència Iberoamericana de ministres d’Educació s’emmarca en la Cimera Iberoamericana de caps d’estat i de Govern, que tindrà lloc el mes de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada