jover

Eric Jover, ministre d’Educació i Ensenyament Superior i Francesc Camp, ministre de Comerç i Turisme han valorat l’anunci de moció de censura que va anunciar el Grup parlamentari liberal. Eric Jover, ha recordat les accions del Govern, l’impuls a la promoció internacional o a les accions de promoció turística i comercial del país fent notar que “mentre nosaltres estem actuant per millorar el país, n’hi ha que a l’únic que es dediquen és a fer soroll”. Jover considera que Liberals d’Andorra (Ld’A) té com a prioritat “fer caure el Govern, sigui quin sigui el preu”.

Per la seva banda, el ministre Francesc Camp assenyala que la moció de Ld’A parteix “d’una estratègia que ja ve des que es van acabar les eleccions comunals, on vam tornar a guanyar a gairebé tots els comuns, i a partir d’aquí sembla que el Grup liberal no ha acceptat aquesta derrota i el que vol a totes és recuperar el poder de qualsevol forma”.

Eric Jover, ministre d’Educació i Ensenyament Superior i Francesc Camp, ministre de Comerç i Turisme han valorat l’anunci de moció de censura que va anunciar el Grup parlamentari liberal. Eric Jover, ha recordat les accions del Govern, l’impuls a la promoció internacional o a les accions de promoció turística i comercial del país fent notar que “mentre nosaltres estem actuant per millorar el país, n’hi ha que a l’únic que es dediquen és a fer soroll”. Jover considera que Liberals d’Andorra (Ld’A) té com a prioritat “fer caure el Govern, sigui quin sigui el preu”. Per la seva banda, el ministre Francesc Camp assenyala que la moció de Ld’A parteix “d’una estratègia que ja ve des que es van acabar les eleccions comunals, on vam tornar a guanyar a gairebé tots els comuns, i a partir d’aquí sembla que el Grup liberal no ha acceptat aquesta derrota i el que vol a totes és recuperar el poder de qualsevol forma”.
Text: Coincidència entre els ministres d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover i el ministre de Comerç i Turisme, Francesc Camp, en els qualificatius i la valoració de l’anunci de la moció de censura al Govern de Liberals d’Andorra (Ld’A). Els dos ministres han emmarcat aquesta moció de censura en una estratègia de desestabilització del Govern, que segons Camp, “ve des que es van acabar les eleccions comunals, on vam tornar a guanyar a gairebé tots els comuns”.

“Una estratègia molt clara de desgastar el Govern” ha assegurat el ministre de Comerç i Turisme que només tindria -al seu entendre- com a objectiu pertorbar l’acció de Govern i desestabilitzar la seva acció executiva. El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover al seu torn ha denunciat com a secretari general de Demòcrates per Andorra (DA) que hi ha forces polítiques que “alguns tenen com a prioritat fer caure el Govern i altres tenim com a prioritat fer avançar el país”. Jover considera que Liberals d’Andorra (Ld’A) s’ha fixat aquest objectiu “sigui quin sigui el preu”.

(Text i foto: ANA)

2 comentaris

  1. No cal ser liberal per desitjar un govern que sigui digne d’Andorra. Se’ns esteu pixant a sobre i ens voleu fer creure que és colònia. Doncs, no. La seva olor i acidesa al tacte ho delaten. Els pixats són pixats, no són Chanel ni Paco Rabanne.

  2. No es vol fer caure al Govern sigui com sigui, es que hi ha una gran majoria que n’estem tips. Tips de tanta mentida, tips de tanta arrogància, tips del Cinca i del Martí, tips de corrupció encoberta, tips de que prenguin a la gent per imbècils, tips. … Molt tips

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada