El departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany ofereix, un any més, un servei adreçat als pares i mares d’adolescents que vulguin compartir les seves inquietuds sobre les particularitats que comporta conviure amb adolescents.

La primera sessió del Grup de pares d’adolescents serà el proper dimarts 27 de setembre a partir de les 21h. a l’Espai jovent d’Escaldes-Engordany. La sessió, a càrrec d’una psicològa, s’adreça a pares i mares de fills en edats compreses entre els 11 o els 17 anys.

En total, es duran a terme sis sessions de 90 minuts de durada i de freqüència quinzenal adaptant-se a la disponibilitat dels pares i mares que participin en el grup.

Sobre els continguts de les sessons es decidiran en funció de les preocupacions dels pares i mares assistents a la primera sessió. Per exemple, el 2015 es va tractar el següents temes:

–       La relació de l’adolescent amb la família, com actuar i educar com a pares?

–       La relació de l’adolescent amb l’entorn: les relacions amb seus iguals a través de les xarxes socials, les relacions amb l’escola i els estudis.

–       Problemes que preocupen com l’alimentació, la sexualitat, l’alcohol, les drogues, bulling,…

–       Temes pendents i conclusions.

La metodoligia de treball es fa a partir d’articles, vídeos, notícies d’actualitat. L’objectiu és obrir el tema, centrar-lo i generar debat i reflexió.

Les places són limitades amb un màxim de 25 persones pel bon funcionament del grup. El servei és gratuït i les inscripcions es poden fer a l’Espai Jovent 890 882 i joventut@e-e.ad omplint el formulari d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada