roig-donsionEl conseller de l’oposició del grup mixt del Comú de Sant Julià, Josep Roig, ha explicat aquest dijous en roda de premsa que ‘fa temps que denunciem que a les sessions de Consell de Comú hi ha una gran manca de transparència’, i que la informació que demanen a la majoria ‘no arriba’. Referint-se a aquesta situació, Roig ha plantejat que, en un futur, poden recórrer a ‘d’altres estaments que existeixen al Principat’ per a què contestin les preguntes ‘el dia que toca i de la manera que toca’.

El conseller del grup mixt ha assegurat que ‘quan demanem informació per la via oficial’, aquesta ‘no arriba o arriba malament’, i que, com encara queden dos anys i escaig de mandat, ‘potser en un futur utilitzarem d’altres vies, potser no tan cordials com enviar cartes o fer preguntes en la sessió de Consell de Comú’, perquè ha recordat que, en qualitat de conseller de Comú, ‘té dret a fer preguntes i saber-ne la resposta’.

Roig també ha aprofitat per explicar que precisament aquest dijous al matí ha entregat al Comú de Sant Julià de Lòria quatre preguntes que espera que ‘siguin contestades’. Segons el conseller, les societats participades amb capital públic de la parròquia, és a dir Sasectur, l’Escola Bressol, i Camprabassa, ‘s’han convertit en un element que permet al Comú escapar-se del control pressupostari i fer concessions d’explotació sense haver convocat concursos públics’.

En aquest sentit, han denunciat que, al restaurant de la Borda de Conangle, de propietat comunal, s’hi ha fet una ‘concessió encoberta de negoci’, i han aprofitat per demanar també ‘quina relació hi ha entre Naturlàndia i la consultora espanyola T3 Think Tank’.

Per últim, el Josep Roig ha explicat que, des del grup mixt, han demanat a la majoria una còpia del pla de viabilitat de Naturlàndia i també la posterior modificació, perquè asseguren ‘no haver-lo vist mai’ i ‘no tenir constància de que realment existeixi’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada