Josep Pintat presidirà finalment el grup mixt i Pere López serà el president suplent

Josep Pintat presidirà el grup mixt i Pere López serà el president suplent. Aquesta és la proposta definitiva de remodelació que han presentat aquest matí a Sindicatura els consellers d’Unió Laurediana i Ciutadans Compromesos, més els consellers generals Víctor Naudi, d’SDP i Sílvia Bonet.

En una reunió celebrada aquest dilluns al matí, a la qual no han assistit els consellers generals socialdemòcrates tot i estar convidats, la resta dels membres del grup mixt han consensuat una proposta de remodelació que presentaran a Sindicatura. Bàsicament, es dona la presidència a Josep Pintat i la presidència suplent a Pere López.

Es cedeix als socialdemòcrates la vicepresidència de la comissió d’Exteriors i la presidència d’Economia que, fins fa poc, estaven en mans de consellers generals d’Unió Laurediana i Ciutadans Compromesos. La consellera independent Sílvia Bonet segueix mantenint la presidència d’Afers Socials i el representant de Socialdemocràcia i Progrés, Víctor Naudi, tindrà la plaça a la delegació del Consell d’Europa.

Els consellers generals escindits del grup liberal han assegurat que la contraproposta presentada pel PS ha estat rebutjada perquè només els afavoria a ells.

TOTES LES NOTÍCIES