Josep Martínez presenta per Sant Jordi ‘Anecdotari’

ANECDOTARI-(2)Després de gairebé una dècada dedicada a la caça i captura dels dracs de Barcelona, Josep Martínez (Mtnz’) ha fet un pas més en l’expansió de l’Univers Drakcelona.

La publicació és un recopilatori d’anècdotes, viscudes en primera persona pel fotògraf “caçador de dracs”, com molts l’anomenen, és l’última aportació a aquest món de les fabuloses bèsties mitològiques, que ja s’ha fet un forat important entre els amants i seguidors de Drakcelona.

En paraules de l’autor: “Penso que hi ha poques coses tan satisfactòries com poder fer partícips, als altres, d’aquelles vivències personals que tenen la màgia d’arrencar somriures, o de fer viure aquests moments des de la pròpia fantasia.

Els relats que aquí es recullen són, tan sols, una petita mostra del que m’ha anat succeint al llarg d’aquests gairebé deu anys caçant i capturant dracs. Una mostra escarida, divertida i seductora.”

Amb el títol d’“Anecdotari” (Arola), Mtnz’ afegeix un element més al seu projecte Drakcelona (“Ciutat de dracs” i “Urbs Dracones”) i destapa la seva faceta oculta d’escriptor, convidant-nos a gaudir de divertits i sorprenents moments que s’escapen a la nostra rutina.

Una fresca i amena novetat literària per a aquest Sant Jordi 2014 que farà les delícies del públic àvid de propostes que aportin llum al fosc panorama d’aquests difícils temps.

Caldrà prendre’s seriosament l’afirmació de Mtnz’ quan diu que “un drac pot canviar la teva vida”.