Josep Marticella serà el nou Director General d’Estacions de Muntanya Arinsal-Pal

gelabert-martisellaEl Consell d’Administració d’EMAP fa pública la decisió de nomenar Josep Marticella com a nou Director General d’Estacions de Muntanya Arinsal – Pal (EMAP SAU), en substitució de Josep Maria Gelabert.

Josep Marticella Garcia, andorrà de 43 anys, gestor i economista, reemplaçarà l’actual Director General, Josep Maria Gelabert, que es jubilarà a finals d’agost.
Durant els propers mesos, Gelabert acompanyarà al nou director general per tal de dur a terme el necessari traspàs de coneixements.

Josep Maria Gelabert va ser nomenat Director General en funcions d’EMAP ara fa 2 anys, amb l’objectiu principal de dur a terme canvis organitzatius a la societat per tal d’arribar, entre altres qüestions, a uns resultats equilibrats, objectiu que es preveu que s’assoleixi aquesta temporada 2013/14, d’acord amb el pla de viabilitat realitzat l’any 2012.
El President del consell d’Administració d’EMAP SAU, i Cònsol Major de la Massana, David Baró, en nom del Consell d’Administració i en el seu propi, agraeix “el treball, compromís i dedicació amb l’empresa del Sr. Josep Maria Gelabert durant els darrers 32 anys, des de l’obertura de l’estació de Pal l’any 1982, i sobretot la seva tasca com a Director General dels darrers dos anys, que han permès canviar la dinàmica de la societat”.

“S’inicia ara una nova etapa a la societat EMAP SAU, de consolidació i millora de resultats, creixement en serveis i alhora de professionalització del Consell d’Administració”, assegura Baró, que afegeix que “Marticella compta amb els perfil que estàvem buscant”.

EMAP SAU és la societat que gestiona i explota les estacions massanenques d’Arinsal i Pal i que alhora és accionista del 66,66 % de la plataforma comercial i de màrqueting anomenada Vallnord SA.

8 comentaris

  1. I després esperem que es capgiri la situació a les estacions del nord….

  2. Ara si que anireu bé. Toc lo que ha tocat ha estat un desastre.
    Que es preparin els empleats. Han quedaran la meitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.