El Govern ha nomenat a Josep Maria Casals ambaixador a la Confederació Helvètica i a la Missió Permanent a l’oficina de les Nacions Unides així com a d’altres Organitzacions Internacionals a Ginebra. Casals prendrà el relleu a Tarrado com a ambaixador permanent a Ginebra. El càrrec es farà efectiu la pròxima tardor.

Josep Maria Casals està llicenciat en ciències de la veterinària, ha exercit la seva carrera professional dins el ministeri de Salut en diferents àmbits, ocupant alts càrrecs com el de director general de Salut i Benestar. L’experiència en l’àmbit de les relacions internacionals passen per la seva implicació en el grup de treball negociador d’Andorra amb la Unió Europa. També ha mantingut vincles amb l’Organització Mundial de la Salut, com a membre per Andorra al Consell Executiu.

L’ambaixador Enric Tarrado continuarà exercint les seves funcions a Mònaco, San Marino i Liechtenstein, intensificant les relacions amb aquests països en un moment cabdals de la cooperació amb aquests Estats coincidint amb la negociació per l’acord d’Associació amb la UE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada