josep delgado

La Comissió Gestora del Fons de jubilació estarà presidida per Josep Delgado, tal com apareix publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) en un edicte en què s’assenyala que la vicepresidència l’ocuparà Joaquima Sol. Delgado ha estat nomenat pel Consell d’Administració del Fons de reserva de jubilació i Sol pel Consell d’Administració de la CASS.

La resta de membres que conformen la Comissió són Maria Cosan, nomenada pel Consell d’Administració de l’INAF, i Ricardo Conde i Jordi Fabregat en qualitat d’experts independents. D’altra banda, a proposta de la Comissió Gestora s’ha nomenat Eulàlia Orobitg com a directora del fons. El nomenament de Delgado i de la resta de membres de la Comissió surt publicat aquest dimecres al BOPA després de l’aprovació de la Llei dels fons de jubilació el passat 15 de gener.

josep Delgado ja va expressar la voluntat de deixar la presidència del Consell d’Administració de la CASS per poder-se dedicar exclusivament a la Comissió Gestora del Fons de reserva de jubilació. Precisament, a finals del mes de juliol s’acaba el mandat dels quatre membres del Consell de la CASS nomenats pel Govern, que està estudiant el nomenament dels nous membres i del president. Tal com va explicar la ministra de Salut, Afers socials i Ocupació, Rosa Ferrer, la decisió es farà pública de cara al setembre.

Desert l’edicte per al nomenament del director assistencial del SAAS
El BOPA també publica que l’edicte per al nomenament del director assistencial del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha quedat desert.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada