El Govern, a proposta del ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, ha aprovat el nomenament de Josep Dallerès com a president de la Comissió Nacional andorrana per a la UNESCO (CNAU) en substitució de d’ Elisenda Vives.

La Comissió Nacional andorrana per a la UNESCO (CNAU) té per objectiu promoure les activitats de la UNESCO que estan relacionades amb el món de l’educació, de la ciència, de la cultura i de la comunicació prop de la societat civil andorrana en cooperació amb el Ministeri d’Afers Exteriors i amb les entitats i les associacions vinculades a aquest organisme internacional. La Comissió Nacional està regida pels Estatuts que varen ser aprovats el 13 d’abril del 2005.

Josep Dallerès compta amb una àmplia experiència institucional, política i diplomàtica. A destacar que va ser Síndic General i que durant el seu mandat com a representant permanent d’Andorra al Consell d’Europa (2011-2015), el Principat va exercir la presidència del Comitè de ministres d’aquest organisme. Dallerès és llicenciat en Humanitats, ha exercit la docència i és autor de diverses publicacions literàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada