Jornades de portes obertes dels centres educatius de la Seu d’Urgell

Tots els centres educatius de la Seu d’Urgell han programat la seva respectiva jornada de portes obertes just abans que s’iniciï el període de preinscripció de segon cicle d’educació infantil, primària i ESO per al nou curs escolar 2016-2017.

L’objectiu de les jornades de portes obertes, així com les trobades i les visites als centres, és donar a conèixer a les famílies urgellenques el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

L’escola Pau Claris celebrarà la seva jornada de portes obertes el dissabte, 5 de març, de deu del matí a una del migdia, mentre que el col·legi La Salle ho farà el dissabte 12 de març, també de deu del matí a una el migdia.

Pel que fa a l’escola Albert Vives ha organitzat per aquest pròxim diumenge, 13 de març, la seva jornada de portes obertes a dos quarts d’onze del matí.

L’escola Castell-Ciutat organitza trobades concertades amb les famílies, trucant al centre prèviament.

Per la seva part, el centre educatiu La Valira, es podrà visitar l’escola trucant prèviament per a concertar visita, mentre que per visitar l’institut s’ha organitzat una jornada de portes obertes pel dijous 3 de març, en dos torns (a les 19 i a les 19.30 hores). A les vuit, l’Institut La Valira també oferirà una xerrada informativa.

L’institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell celebrarà la seva jornada de portes obertes en dos dies diferents: el dimarts 1 de març, de set a nou del vespre, adreçada als alumnes d’ESO; i el dimarts 3 de maig, per als alumnes batxillerat i cicles formatius, a les vuit del vespre.

Tothom que ho vulgui, pot adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a l’ajuntament de la Seu d’Urgell, per informar-se tant dels diferents centres educatius de la ciutat, així com de tot el procés de preinscripció.

Properament s’anunciarà les dates de preinscripció pel segon cicle de l’educació infantil, primària i ESO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.