El Comú d’Andorra la Vella, organitza, un any més, dues jornades participatives i informatives en format de “Portes Obertes” al Centre Cultural la Llacuna, els dimecres 15 i dijous 16 de maig. A partir de les 17.30 hores del proper dimecres, les portes del centre cultural de la Parròquia romandran obertes als ciutadans.

La iniciativa de les Jornades de Portes Obertes a la Llacuna, de la Conselleria de Cultura i Participació Ciutadana, pretén mostrar al públic tot allò que es cou al llarg de l’any a l’interior de l’edifici.

Amb el lema “Vine, tafaneja i endinsa’t a les nostres escoles”, es convida els ciutadans a descobrir els ensenyaments, formacions i activitats que es porten a terme al Centre Cultural la Llacuna.

D’una manera participativa i divertida, els visitants podran endinsar-se en tots els racons de l’edifici, informar-se i compartir activitats i els ensenyaments de Pintura, Fotografia, Gravat, Ceràmica, Història de l’Art, Plàstica, Música, Cant Coral, Teatre i Dansa.

I també projectes i propostes del Servei de Joventut i de l’Espai d’Entitats Ciutadanes.

Hi haurà sorteigs, animacions, participació en diverses i variades activitats artístiques i culturals, amb balls de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella, una exposició de l’Associació Fallaires d’Andorra la Vella i la presència de la Gresca Gegantera d’Andorra la Vella.

La celebració de les Jornades de Portes Obertes a la Llacuna és l’ocasió ideal per conèixer de primera mà la totalitat de les activitats que es fomenta al centre cultural d’Andorra la Vella, essencialment orientades i adreçades als infants i al jovent de la Parròquia.

Els objectius de les jornades són promocionar el CC la Llacuna i donar a conèixer la totalitat dels diferents serveis que s’hi ofereix, així com augmentar els inscrits/usuaris dels serveis ubicats al CC la Llacuna

A diferència de l’any passat, s’ha optat per realitzar les Jornades de Portes Obertes en dies d’activitat natural del centre.

D’aquesta manera, el visitant diari d’alguna de les escoles tindrà l’oportunitat de veure les instal·lacions i presenciar els cursos de la resta de les escoles del centre.

També es pretén atreure els infants i pares que no coneguin el centre cultural de la Parròquia i aprofitin per visitar-lo aquests dies.

Cadascuna de les escoles artístiques de la Llacuna realitzarà les seves classes en l’horari habitual i s’obriran les portes a totes les activitats que s’hi estiguin desenvolupant.