Els dies 14 i 15 de maig se celebrarà, com en els darrers anys, les Jornades de Portes Obertes al Centre Cultural la Llacuna.

Amb les Jornada de Portes Obertes es pretén promocionar el Centre Cultural d’Andorra la Vella, tot donant a conèixer els diversos serveis que s’hi ofereix i augmentar-ne la freqüentació i el nombre d’inscrits i d’usuaris.

Les Jornades de Portes Obertes es desenvoluparan durant el dijous 14 i divendres 15 de maig i, de la mateixa manera que l’any passat, es realitzaran durant els dies d’activitat natural i habitual del centre de cultura. D’aquesta manera els usuaris d’alguna de les escoles tindran l’oportunitat de veure i visitar les altres instal·lacions i assistir als cursos de la resta d’escoles.

Es vol atreure els infants i pares que no coneguin el centre cultural d’Andorra la Vella i aprofitin l’ocasió per visitar-lo en aquestes dates.

Cadascuna de les escoles artístiques de la Llacuna realitzarà les seves classes en l’horari normal i s’obrirà les portes de l’Institut de Música, l’Escola d’Art, l’Aula de Teatre i Dansa, del Servei de Joventut i també de l’Espai d’Entitats Ciutadanes i de l’Espai de Cultura Popular d’Andorra la Vella.

La programació consta de 41 propostes d’activitats que tindran lloc a les escoles, en espais ciutadans i a la sala d’actes i al vestíbul.

Cada cop que es visiti un espai del Centre s’obtindrà  una butlleta per participar al Gran Sorteig per aconseguir cursos anyals gratuïts de Música, Art, Dansa o Teatre. El dia 15, a les 20.00 hores, se celebrarà el sorteig, amb l’assistència de la Consellera de Cultura i Participació Ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada