Jornada solidària a la Seu d’Urgell dedicada a l’Àfrica

Cartell anunciant un jornada solidària a la Seu a favor d'Àfrica
Cartell anunciador de la jornada solidària (Ajuntament de la Seu)

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de la Seu d’Urgell han organitzat per al divendres, dia 2 de desembre, una jornada solidària dedicada al continent africà. La jornada comptarà amb un taller de percussió adreçat als infants; la inauguració de l’exposició ‘Indestructibles’ i un concert de música tradicional africana.

Així, la jornada s’iniciarà a les sis de la tarda amb un taller de percussió de música tradicional africana, adreçat a un públic familiar, que tindrà lloc a la sala la Immaculada. També hi haurà berenar.

Per a participar-hi cal fer inscripció prèvia per WhatsApp al mòbil 678 507 889 o bé a través del codi QR del cartell de la jornada. Les places són limitades (40 places). Les inscripcions restaran obertes fins el dia 30 de novembre.

 

‘Indestructibles, una mirada a la generació del futur d’Àfrica’

La jornada solidària continuarà, a les set de la tarda, a la sala ‘la Cuina’, amb la inauguració i la visita guiada de l’exposició ‘Indestructibles, una mirada a la generació del futur d’Àfrica’ amb fotos del fotògraf i documentalista, Alfons Rodríguez, i amb textos del periodista, Xavier Aldekoa.

El projecte ‘Indestructibles’ documenta les històries d’11 nens i nenes a 10 països africans com a reflex dels èxits i reptes d’un continent divers i fascinant. Es realitzarà una visita guiada de l’exposició a càrrec dels propis fotoperiodistes i posteriorment se celebrarà un debat a la sala la Immaculada, on també es projectarà un breu documental d’Indestructibles i un vídeo de les ONG locals.

Aquesta exposició es podrà visitar fins el 8 de gener, de dilluns a divendres, de cinc de la tarda a vuit del vespre. L’entrada és lliure.

La jornada solidària dedicada a l’Àfrica es clourà amb un concert de música tradicional africana, a la sala la Immaculada, a dos quarts de nou del vespre, amb el grup Mandé Àfrica.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom. Per a més informació sobre aquest projecte: www.indestructiblesafrica.org

TOTES LES NOTÍCIES