Jornada sobre “Ètica i drets en l’atenció de les persones vulnerables”

SARquavitae organitza, el proper dimarts 12 d’abril, una Jornada sobre “Ètica i drets en l’atenció de les persones vulnerables”, que comptarà amb la presència del ministre de Salut, Carles Àlvarez en la mesa inaugural. Durant la Jornada es presentaran també les dades d’una enquesta realitzada entre els professionals de SARquavitae i de l’anàlisi dels 10 anys de funcionament del seu Comitè d’Ètica Assistencial sobre els temes que més preocupen i afecten en el treball diari dels cuidadors de persones vulnerables.

La cura de la gent gran en situació de vulnerabilitat exigeix una mirada atenta per part de les administracions, els professionals i també la pròpia societat per tal d’assegurar una atenció ètica i respectuosa. Amb l’objectiu de reflexionar sobre aquesta qüestió, SARquavitae ha organitzat aquesta Jornada en la que destacats especialistes debatran sobre la coordinació de recursos, els paràmetres pràctics de la bona cura i els dilemes ètics de la praxis diària.

Durant la Jornada es parlarà sobre la garantia dels drets de les persones grans, una mirada ètica; les persones grans vulnerables, com s’ha d’actuar per defensar-les; i la ètica en la praxis diària, principals dilemes. En el debat es comptarà amb la participació de Josep Rodríguez, Raonador del Ciutadà del Consell General; Ester Fenoll, Secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació; la fiscal Alexandra Cornella; Josep M. Casals, Director del Departament del Salut; i Mercè Avellanet, Cap de Servei de Rehabilitació del SAAS i Presidenta de la Comissió d’Ètica Assistencial del SAAS. Per part de SARquavitae participaran el seu Director General, José Luis Roselló, així com de Iciar Ancizu, Directora de Recerca i Innovació; Ernest Sáiz, Director de SARquavitae Salita; i Josep Pascual, Director Tècnic Assistencial. Trini Marín, Cònsul Major d’Escaldes-Engodany, tancarà la Jornada.

SARquavitateva obrir l’octubre passat els seu primer centre a Andorra . SARquavitae Salita ofereix 147 places residencials i 30 de centre de dia.

SARquavitae (www.sarquavitae.es), companyia líder en serveis sanitaris i socials, amb una plantilla formada per més de 12.000 professionals, ofereix servei- tant en els seus centres com a domicili – a 200.000 persones l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada