reunio massana

Continuen les accions del Comú de la Massana encaminades a facilitar la informació comunal i fomentar la participació ciutadana. La jornada “Coneix el Comú de la Massana” té com a objectiu acostar l’administració local,  en la línia d’actes com l’Homenatge del Ciutadà, la implicació popular en els esdeveniments que organitza el Comú o la participació directa en els diferents canals de comunicació.

“De forma constant anem introduint noves fórmules per estar en contacte amb els ciutadans. El passat mes de desembre vaig proposar, via twitter i facebook, fer un cafè amb les persones que em volguessin fer arribar les seves impressions i suggeriments. D’aquí va sortir la idea de mostrar el funcionament del Comú”, explica el cònsol major, David Baró.

Aquesta jornada oberta a tothom es desenvoluparà el pròxim dijous, 19 de març, aprofitant que hi ha sessió ordinària de Consell de Comú. Començarà a les 9.30 h, a la sala de Consell, amb la benvinguda i presentació dels cònsols major i menor. Després de visitar les instal·lacions comunals, a les 10 h, els participants podran veure com es desenvolupen les comissions, en què hi participen els tècnics dels diferents departaments i els consellers de la majoria i de la minoria comunals; concretament, s’estarà duent a terme la comissió de Serveis Públics. A les 10.30 h, s’explicarà el funcionament, les atribucions i les competències de la Junta de Govern. En aquest cas, la reunió serà simulada, ja que per aquest dia no n’hi ha de prevista, en estar  convocada la sessió ordinària de Consell de Comú, que començarà a les 11 h, i a la qual estan convidats a assistir els participants a la jornada.

De fet, les sessions de Comú són obertes al públic, tot i que, amb poques excepcions, només hi ha la presència de la premsa. El cònsol major anima a tothom a veure de primera mà el desenvolupament d’un ple. “Si les escoles ho troben interessant, segur que també per la resta de ciutadans pot ser una bona experiència”.

Tercera reunió informativa de poble

El cònsol major ja havia anunciat que durant el mes de març tindria lloc una nova reunió informativa de poble, la tercera, ja que aquest era un dels compromisos del programa electoral. Serà el 26 de març, al teatre de les Fontetes. Com les dues anteriors, la reunió començarà a les 22 h, per facilitar l’assistència a tothom. Recordem que en les dues trobades anteriors –que van tenir una alta afluència, amb prop de cent-cinquanta persones- van servir per exposar la gestió comunal i el full de ruta d’EMAP.

A la reunió s’exposarà l’estat d’execució del pla d’acions 2012-2015 del Comú de la Massana i la situació de les finances comunals.

Com sempre, l’acte acabarà amb un torn de preguntes perquè tothom pugui resoldre dubtes i neguits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada