Andorra acollirà el 21 de juny una jornada lúdico-esportiva anomenada Gaymz, que pretén donar visibilitat i normalitat a la realitat dels gais del país. Inclou un programa d’actes vinculats a la cultura, la pedagogia, l’educació, el lleure i l’esport oberts a tots els públics, independentment de l’orientació sexual.

Andorra tornarà a acollir una jornada de reivindicació dels drets dels homosexuals després que fa prop d’una dècada se celebrés el Dia de l’orgull gai. Es tracta dels Gaymz, una iniciativa lúdico-esportiva que sorgeix directament de la societat civil.

Hi haurà diverses activitats, com una rua de vehicles clàssics, una cursa popular i xerrades, entre altres. No serà el 28 de juny, Dia de l’orgull gai, perquè seogns el membre de l’organització, Carles Perea, hi haurà celebracions a altres indrets que podrien eclipsar-la.

S’ha fet públic avui perquè es el Dia mundial de la família i es pretén conscienciar la població que les famílies homoparentals haurien de ser una realitat reconeguda legalment a Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada