L’esport com a vehicle per conscienciar en la lluita contra el càncer. Amb aquest objectiu Assandca ha organitzat les 12 hores d´esport a l´Estadi Comunal. I ho fan amb optimisme, després que el consell general encomanés al Govern un estudi sobre la viabilitat de crear una àrea de radioteràpia al país.

L´esdeveniment compta amb la col·laboració d´altres entitats, tan esportives com socials, així com amb el suport de la classe política. Assandca ha vist com una de les seves principals reivindicacions, la creació al país d´una unitat de radioteràpia, pot ser realitat en un termini raonable. Aquest divendres el consell general va encomanar al Govern un estudi de viabilitat del projecte.
 

Per a Assandca la creació d´una unitat d´aquestes característiques és imprescindible, ja que actualment els malalts que requereixen aquest tractament s´han de desplaçar a Barcelona. El Ministeri de Salut reconeix que el cost econòmic del projecte és elevat, tot i prioritzar el benestar dels malalts. La jornada serveix per recaptar fons per a ASSANDCA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada