brudieu

L’Institut Joan Brudieu té organitzada una Jornada de Portes Obertes per al proper dimarts 6 de maig per tal de presentar la seva oferta formativa i educativa a les famílies que desitgen preinscriure i matricular els seus fills i filles als ensenyaments postobligatoris de Batxillerat i de Formació Professional, grau mitjà i superior. La Jornada consta de dues parts: de 19:00, visita guiada a totes les instal·lacions de l’Institut en dos torns: 1r torn, a les 19:00; 2n torn, a les 19:30; a les 20:30, reunió informativa a la Sala d’Actes de l’Institut.

 

Oferta educativa de l’Institut Joan Brudieu

 

  • Batxillerat (BTX)

—     Modalitat: Humanitats i Ciències socials

o   Itinerari: Ciències Socials

o   Itinerari: Humanitats

—     Modalitat: Ciències i Tecnologia

o   Itinerari: Tecnològic

o   Itinerari: Ciències i Tecnologia

o   Itinerari: Ciències

—     Modalitat: Arts

o   Itinerari: Arts plàstiques, imatge i disseny

  • Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFM)

—     Sistemes microinformàtics i xarxes [família Informàtica i comunicacions] i Gestió administrativa [família Administració i gestió]

—     Cures auxiliars d’infermeria – LOGSE [família Sanitat] i Atenció a persones en situació de dependència [família Serveis socioculturals i a la comunitat]

  • Cicles Formatius de Grau Superior (CFS)

—     Administració de sistemes informàtics en xarxa i Desenvolupament d’aplicacions web [família Informàtica i comunicacions], en règim d’alternança

—     Educació infantil [família Serveis socioculturals i a la comunitat]

  • Curs de Formació Específic per a l’accés a Cicles Formatius de Grau Superior (CAS)

—     Curs de 20 hores

 

 Dates de preinscripció i matrícula

 

El Departament d’Ensenyament ha establert les dates del període de preinscripció als ensenyaments postobligatoris al curs 2014-2015. Enguany la preinscripció per al batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà es farà dels dies 13 al 234 de maig. Quant als cicles formatius de grau superior, la preinscripció es farà dels dies 27 de maig al 6 de juny.

 

Per als ensenyaments de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, el 3 de juny es faran públiques als centres les llistes baremades i es podran presentar reclamacions durant els tres dies següents. Més tard, el 11 de juny, es faran públiques les llistes baremades definitives i el 27 de juny es coneixeran les llistes d’alumnat admès. La matrícula, finalment, serà de l’1 al 9 de juliol.

 

Per als ensenyaments de cicles formatius de grau superior, el 11 de juny es faran públiques als centres les llistes baremades i es podran presentar reclamacions durant els tres dies següents. Més tard, el 19 de juny, es faran públiques les llistes baremades definitives i el 30 de juny es coneixeran les llistes d’alumnat admès. La matrícula, finalment, serà de l’1 al 9 de juliol.

 

Per al curs d’accés al cicles formatius de grau superior la preinscripció es farà del 7 al 11 de juliol. Les llistes baremades provisionals apareixeran el 14 de juliol i es podran presentar reclamacions el 15 i el 16 de juliol. Les llistes d’alumnat admès es coneixeran el 17 de juliol. La matrícula definitiva es farà del 18 al 24 de juliol.

 

Al mes de setembre, el període de matrícula extraordinària per a batxillerat és del 8 al 12 de setembre. En canvi, per als cicles formatius existeix un nou període extraordinari de preinscripció i de matrícula als cicles formatius, que s’inicia el 5 de setembre amb la publicació de l’oferta de cicles amb vacants. A continuació, s’obre un nou període de preinscripció el 8, 9 i 10 de setembre. Les llistes d’admesos es coneixeran el 19 de setembre. La matrícula als cicles formatius de grau mitjà i superior es realitzarà únicament els dies 19 i 22 de setembre.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada