Tots els centres educatius de la Seu d’Urgell han programat la seva respectiva jornada de portes obertes just abans que s’iniciï el període de preinscripció per al nou curs escolar 2013-2014.

L’objectiu de les jornades de portes obertes, així com les trobades i les visites als centres, és donar a conèixer a les famílies urgellenques el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

Pel que fa als centres, l’escola Pau Claris ha organitzat per aquest pròxim dissabte, 2 de març, la seva jornada de portes obertes, de deu del matí a una del migdia. Per la seva part, el col•legi La Salle obrirà les seves portes dissabte, 9 de març, també de deu del matí a una del migdia.

D’altra banda, les escoles Albert Vives, La Valira i Castell-Ciutat organitzen trobades concertades amb les famílies, trucant al centre prèviament.

Pel que fa a l’institut Joan Brudieu, obrirà les seves instal•lacions a les famílies el pròxim dimarts 5 de març, de les set a dos quarts de nou del vespre. Tot seguit, se celebrarà una reunió informativa a la sala d’actes.

 

Preinscripcions curs 2013-2014

Recordem que de l’11 al 22 de març tindrà lloc el període de preinscripció per al curs escolar 2013-2014 per als alumnes de segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), educació primària i d’ESO.

Per formalitzar la preinscripció, cal omplir la sol•licitud que es facilita de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat: les escoles Pau Claris, Albert Vives, La Valira i Castell-Ciutat, així com el col•legi La Salle i l’institut Joan Brudieu, o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de La Seu d’Urgell, ubicada a les mateixes dependències de l’Ajuntament urgellenc.

La preinscripció cal tramitar-la en el centre educatiu que es triï en primera opció o a la mateixa OME.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada