joaquim tomasA mitjan del passat mes de febrer les piscines comunals d’Escaldes-Engordany van celebrar el 25è aniversari des de la seva obertura al públic i 10 anys des de la seva reforma. Per celebrar-ho el Departament d’Esports del Comú d’Escaldes-Engordany ha preparat una sèrie d’activitats obertes a tot el públic. A més, als socis que porten més de deu anys confiant en les instal·lacions se’ls obsequiarà amb un record commemoratiu. Per aquest motiu, el dissabte 5 d’abril es farà una jornada de portes obertes amb activitats dirigides a partir de les nou del matí i fins a les vuit del vespre.

Les activitats proposades van des classes de ciclo, jocs aquàtics per als més petits, fins a una màster class de zumba a la sala del Prat del Roure. Un cop finalitzades les activitats es lliurarà un obsequi als 29 socis que porten més de 10 anys i s’oferirà un aperitiu per a tothom a les 20:30h. al Prat del Roure.

Les piscines i el gimnàs comunal compten amb 848 socis, una xifra que ha augmentat lleugerament respecte l’any 2013 que va tancar amb 832 socis. En bona mesura, aquest increment es deu a l’ampli ventall de models d’abonaments que s’ofereixen per tal que tothom pugui trobar la modalitat a la que millor s’adapta ja sigui per motius esportius, personals o familiars. D’aquesta manera, el 2014 s’han creat fins a cinc noves modalitats d’abonaments, adreçades especialment a les famílies. Durant el darrer any també s’han invertit fins a 30.000 euros en material per a les piscines i el gimnàs comunal. I és que l’objectiu del Departament d’Esports del Comú d’Escaldes-Engordany és fomentar la pràctica de l’activitat física entre la població, mitjançant tarifes raonables i oferint una programació esportiva que s’ajusti als horaris i estils de vida de les ciutadanes i ciutadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada