Jornada de portes obertes a la llar d’infants El Petit Príncep

Dissabte que ve, 19 de maig, tothom que vulgui conèixer les instal·lacions de la llar d’infants El Petit Príncep es trobarà amb les portes obertes de 10 a 13 h.

Després de la bona acollida de la primera edició de portes obertes, el passat mes de setembre, la llar d’infants –gestionada per Causes Pies de la Massana- ha decidit fer una nova sessió adreçada a aquelles famílies que volen conèixer el centre per inscriure els seus fills. També està obert a tots els pares que ja tinguin els infants a la llar però vulguin conèixer millor les instal•lacions i serveis.

Per fer una primera aproximació a la llar d’infants, es pot consultar la web www.lipetitprincep.com, on s’hi pot trobar informació sobre les tarifes, horaris, planificació, objectius de cada grup d’edat…Les consultes es poden fer a l’adreça lipetitprincep@gmail.com.

El nombre d’infants inscrits varia molt al llarg de l’any. Durant l’hivern el centre registra la màxima ocupació, fregant el centenar de nens, a causa de les famílies que es desplacen a treballar durant la temporada d’esquí. Durant la resta de l’any, la xifra oscil·la entre la seixantena i la vuitantena d’infants.

Text i foto: Comú de la Massana

 

TOTES LES NOTÍCIES