Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Biodiversitat, el Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, el Parc Natural de la Vall de Sorteny, el Centre Andorra Sostenible i el Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra (CENMA), organitzen la IV Jornada de la Biodiversitat d’Andorra, que tindrà lloc el 17 de maig de 2014.

Diferents especialistes donaran pistes als assistents per descobrir les meravelles biològiques del nostre país, amb l’objectiu que ells mateixos es converteixin en investigadors. Es faran un total de quatre tallers arreu del territori per conèixer un grup biològic diferent o un determinat ambient. En el cas del taller organitzat pel Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, aquest versarà sobre ocells. El recorregut anirà per les parts baixes del corriol i la pista del Pla de l’Estany, accés principal del parc, amb l’objectiu d’identificar, ja sigui visualment o auditiva, el màxim nombre d’espècies d’aquest grup biològic. La sortida, doncs, permetrà descobrir els ocells característics dels estatges montà i subalpí d’aquest emblemàtic espai protegit on, en total, hi nidifiquen unes 70 espècies diferents.

L’objectiu final és fer un catàleg de les espècies que trobem en aquest dia. Aquest catàleg s’enviarà posteriorment a totes les persones que hi hagin col·laborat. Per assegurar el bon funcionament dels tallers es fixa un màxim 15‐20 persones per cada taller, així que cal apuntar‐se amb antelació. Per apuntar‐se cal trucar al CENMA (+376 742 630) o enviar un correu electrònic a cenma@iea.ad Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Els tallers s’iniciaran a les 9.30h i, en el cas del taller del Comapedrosa, aquest començarà a l’equipament per a l’atenció dels visitants del parc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada