Jornada de debat del Partit Liberal

El Partit Liberal d’Andorra ha convocat als seus militants a una jornada de debat i reflexió amb el leitmotiv “El nou liberalisme a Andorra”.

La reunió de treball tindrà lloc el proper dissabte 21 d’abril de les 9.30h a les 14h a l’Hotel Delfos, amb l’objectiu de posar la primera pedra ideològica de la nova etapa política del partit. Amb aquest esperit la Junta gestora ha preparat un document que esdevindrà la base sobre la qual girarà el debat del nou liberalisme andorrà.

L’estructura de la jornada s’ha dividit en dues parts;

Bloc I

9.30h-11.00h Nou model de partit: debat i aprovació de les propostes.

 Bloc II

a) 11.30h- 12.30h Nou model estructural de país:

debat i aprovació de les propostes.

b) 12.30h-14.00h Nou model econòmic i de creixement social: debat i aprovació de les propostes.

Al finalitzar cada un dels blocs la militància procedirà a la votació de les propostes realitzades per la Junta gestora, o les que es puguin aportar durant el propi desenllaç del debat.

L’eix vertebrador de la jornada és el convenciment que és necessari i positiu explorar, segons la Junta gestora del partit, un liberalisme més adaptat encara, a les noves realitats de la nostra societat.

La línia mestra a seguir representa una novetat per tractar-se d’un debat obert dels temes ideològics més complexes plantejats durant els darrers anys. Amb la voluntat de consultar les bases del partit sobre diverses temàtiques que han de definir la nova línia política del partit davant dels nombrosos reptes que de forma immediata es plantegen, la Junta gestora s’ha fixat l’objectiu d’obrir i liderar la nova etapa del liberalisme polític al país.

Juntament a la convocatòria de la jornada de debat, s’inicia el procés per a la presentació de candidatures per formar la nova executiva del partit, que es validaran durant el proper congrés del mes de juny.

Al finalitzar la jornada els militants compartiran un dinar plegats per tancar la jornada.

(Text: PLA)

 

2 comentaris

  1. Felicitats! crec que efectivament aquest partit ha fet en 15 anys accions no gaire encertades, pero tambe de molt encertades… encara que aquestes darreres no tinguin la visibilitat publica que haurien de tenir degut evidentment com no pot ser d’una altra manera a que els partits que han aparegut despres no els interessi fer veure el que van fer be, pero si posar en evidencia els errors. Aixo es aixi aqui i tombuctu..
    Almenys aquest partit com el partit socialdemocrata tenen una ideologia clara, i podem saber un se situen i quin tipus de politica pretenen aplicar.

  2. ja començen a calentar motors per arroplegar el enfadats de D.A. y els que no han tingut part del banquet

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES