Jornada de Cultura i Recerca dels territoris de parla catalana a Tarragona

Els dies 12 i 13 de maig té lloc en el Palau Firal i de Congressos de Tarragona la VIII edició de RECERCAT, la Jornada de Cultura i Recerca local dels Territoris de Parla Catalana, amb l’objectiu de posar la recerca local i comarcal a l’abast de tothom i facilitar la comunicació entre entitats de diferents àmbits territorials. Una activitat emmarcada en la capitalitat de la Cultura Catalana que, enguany, ostenta la ciutat de Tarragona.

Una diada per a la comunicació entre els centres dels diferents espais territorials i pel reconeixement a la important tasca que aquest teixit associatiu ha fet, des de fa molts anys, com a dinamitzador del territori. La trobada està organitzada per l’Institut Ramon Muntaner, l’Ajuntament de Tarragona, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

Un dels actes centrals del Recercat són els premis de reconeixement a persones i entitats que es van lliurar ahir a les 13.30h i van estar presidits pel Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la Tinent d’Alcalde de Cultura, Patrimoni i Festa de l’Ajuntament de Tarragona, Carme crespo.

La jornada, d’entrada lliure i gratuïta, permetrà als tarragonins assistir a fires, conferències, exposicions i taules rodones per tal d’apropar-se a la recerca i l’activitat cultural realitzada des de les més d’un centenar d’entitats locals i comarcals dels territoris de parla catalana.

Per Ens de comunicació / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES