Jornada d’Andorra Telecom: Marques que sedueixen, marques que venen

David Ledesma, cap de màrqueting de Grandvalira Resorts, parlarà de "l'Estratègia de marca en un entorn global" (Andorra Telecom)
David Ledesma, cap de màrqueting de Grandvalira Resorts, parlarà de “l’Estratègia de marca en un entorn global” (Andorra Telecom)

L’edició 2023 de la Jornada d’Empesa d’Andorra Telecom es celebrarà el proper 3 d’octubre, al matí, a l’Art Hotel i es centrarà en la marca i com treballar-la per a fer-la més rellevant per als usuaris. Avui en dia, que la digitalització ho canvia tot molt i ràpid, la gestió d’una marca suposa un repte per a una empresa, i especialment per als departaments de màrqueting i per als empresaris que han de gestionar el seu propi negoci.

Amb l’objectiu d’aprofundir en aquest repte i compartir amb les empreses del país l’experiència i coneixement d’experts en la matèria, Andorra Telecom proposa aquest any i sota el títol “Marques que sedueixen, marques que venen” aquesta jornada adreçada a les empreses.

Els ponents convidats són Javier Sánchez Lamelas, cofundador i CEO de Top Line Marketing i antic vicepresident de Màrqueting a Coca-cola a nivell mundial i autor del llibre “Martketing: The Heart and Brain of Branding”. En la seva ponència, “Marketing del futuro”, Sánchez explicarà quines coses no canviaran en la construcció de les marques i quines coses canviaran radicalment en la manera de fer màrqueting.

El segon ponent convidat és el David Ledesma, director de Màrqueting de Grandvalira Resorts, que a la seva ponència “Grandvalira Resorts, estratègia de marca en un entorn global” farà una anàlisi del treball desenvolupat de la marca Grandvalira, una de les més rellevants del Principat d’Andorra i del món de la neu.

La jornada es desenvoluparà entre les 9:30 i les 12 hores i les persones interessades es poden inscriure al web andorratelecom.com.

TOTES LES NOTÍCIES