Ja ha començat el rodatge a Madrid de la pel·lícula Por un puñado de besos a càrrec del director David Menkes. Aquesta pel·lícula protagonitzada per Ana de Armas i Martiño Rivas, compta també amb la participació de Joel Bosqued, Marina Salas i la col·laboració especial de Jan Cornet i Andrea Duro.

Por un puñado de besos és la primera adaptació cinematogràfica d’una novel·la de Jordi Sierra i Fabra després de dotzenes d’obres consagrades a la literatura juvenil, moltes d’elles lectures de capçalera en l’educació dels nostres nens, i importants guardons com el Premi Nacional de Literatura infantil i juvenil 2007, més enllà de la seva reputació com a especialista en música rock.

Aquesta pel·lícula significarà la transposició a la pantalla gran de la seva novel·la Un poco de abril, algo de mayo, todo septiembre que explica la relació complexa de dos adolescents en què la noia és seropositiva i intenta refer la seva vida quan coneix un noi que amaga un secret que pot esgarrar les esperances de la noia.