El  president de FIABCI Andorra, Jordi Ribó, és des del passat 28 de maig membre del Consell d’Administració de FIABCI (Federació Internacional de Professions Immobiliàries). El Board members està format per una distingida selecció de només 22 federats que prenen decisions sobre el futur de FIABCI.

Es tracta de la primera vegada que un andorrà en forma part, i això permetrà continuar amb la feina de reconeixement del país iniciada al 68è Congrés Mundial FIABCI (maig 2017), ja que indiscutiblement el nom del Principat va lligat al del representant.

D’aquesta manera, Ribó esdevé ambaixador d’Andorra en el terreny immobiliari a tot el món. En aquest cas, ha estat el mateix president de FIABCI Internacional, l’indi Farook Mahmood, qui l’ha triat de manera directa i personal, per la seva professionalitat, dedicació i compromís vers la federació. Així, Ribó assumeix la responsabilitat de liderar la comissió de congressos durant els pròxims anys, i haurà de supervisar, coordinar i donar el vistiplau als esdeveniments que es desenvolupen al món, donat l’èxit organitzatiu del congrés celebrat a Andorra.

El Consell disposa dels poders més dilatats per administrar la federació, adopta les decisions relatives a la gestió i als interessos comuns, vetllant per la seva execució. També elabora i modifica el Reglament Intern i el Manual de Conferències, entre multitud de funcions.

Text i foto: FIABCI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada