pujolDesprés de dos anys sent investigat, l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha reconegut que la seva família tenia comptes sense regularitzar a l’estranger, segons publica avui ABC.es.

Encara que ara al·legui que en aquests 30 anys no «va trobar el moment oportú» per legalitzar aquests diners, Pujol ha tingut diverses oportunitats de reconèixer l’existència d’aquests comptes a Suïssa, especialment quan un informe de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) relacionava a la seva família amb comptes en bancs estrangers contra el qual ell mateix va carregar.

Davant la polèmica, Pujol va declarar ser víctima d’una campanya de «desprestigio», de la qual se sent «indefens» quan les acusacions apuntaven cap als Pujol Ferrusola. Llavors, l’expresident català va ser taxatiu: «No tinc comptes a Suïssa», va afirmar.

El veterà polític català ha emès avui un comunicat en el qual explica que ea 1980, poc abans de prendre possessió del seu càrrec com a president de la Generalitat, va rebre una herència del seu pare, Florenci Pujol i Brugat, els fons de la qual van ser destinats a la seva esposa, Marta Ferrusola, i als seus set fills

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada