contes-seuLa darrera sessió del cicle ‘Contes d’aquí’ serà aquest dijous, 27 de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, a l’Espai Ermengol de la seu d’Urgell, i tindrà com a protagonista el llibre de Jordi Pasques Petita història de Sant Ermengol, que compta amb il·lustracions de la popular dibuixant Pilarin Bayés.

El propi autor explicarà als nens i nenes que participin en aquesta hora del conte el contingut del seu llibre. Per la seva part, la il·lustradora Pilarin Bayés farà arribar uns dibuixos elaborats per l’ocasió per tal que els infants que partiicpin en aquesta sessió els puguin pintar i emportar-se’ls a casa.

Contes d’aquí

Aquest segon cicle de ‘Contes d’aquí’ s’ha adreçat als més petits de la casa. L’ activitat infantil ha tingut com a objectiu que autors del territori poguessin donar a conèixer i explicar els seus propis contes als nens i nenes de la ciutat.

‘Contes d’aquí’ que s’ha desenvolupat al llarg d’aquest mes de febrer ha comptat amb un total de cinc sessions que han tingut lloc a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i a la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d’Urgell.

El cicle ha comptat amb els contes ‘Lo drac del país xic’ d’Eva Tarragona i Jordi Ciborró de l’Associació Cultural Cambuleta; ‘Mussol, on és l’Ermengol?’ dels autors Núria Oliva i Jesús Galindo, amb il·lustracions de Laura Pal; ‘L’ocell de paper’ de les autores i il·lustradores Gemma Coll i Mònica Almerich; i ‘El Burot i les cireres’ de Pep Albanell amb il·lustracions del llibre, Carolina Botella.

Contes d’aquí és una proposta cultural organitzada conjuntament per l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Pla Educatiu d’Entorn i la Biblioteca Sant Agustí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada