Jordi Mas creu que el text de la nova llei del sòl estarà enllestit abans de l’estiu

Jordi Mas espera que abans de l’estiu el text de modificació de la llei del sòl estigui enllestit. El cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, creu que els treballs que han iniciat els màxims mandataris comunals i els seus respectius tècnics d’urbanisme per la modificació de la llei del sòl haurien d’estar enllestits en ‘un parell de reunions més’. L’objectiu seria arribar abans de l’estiu a tancar un text consensuat amb el Govern.

El cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, creu que amb ‘un parell més de reunions’ els set cònsols tindran enllestit un text on hi figurin les propostes de modifcació de la llei del sòl. De fet, en la propera reunió de cònsols, prevista per la propera setmana a Andorra la Vella, ja s’avançarà notablement. Segons ha explicat Mas, l’objectiu és que abans de l’estiu comuns i Govern ja hagin enllestit un text consensuat, i s’ha mostrat optimista que això pugui passar.

Mas ha qualificat la reunió dels cònsols per a treballar la modificació de la llei del sòl com una trobada de ‘recopilació d’informació provinent de cada comú i de planteig dels grans eixos de modifcicació’, sobretot en aquells comuns com el de Sant Julià de Lòria que enguany han de renovar el pla d’urbanisme.

Sant Jaume dels Cortals

El cònsol encampadà ha fet aquestes declaracions en el marc de la diada de Sant Jaume dels Cortals que s’ha celebrat com cada dia 1 de maig a la capella situada al Bosc de les Allaus, a Encamp. La diada és una tradició recuperada des de l’any 1999, data en la qual es va fer la nova capella dins del bosc.

L’acte, al qual hi han assistit un centenar de persones, ha consistit en una missa i un posterior aperitiu. A part dels dos cònsols, Jordi Mas i Jordi Torres, i la resta de membres de la corporació encampadana, també hi ha assistit el conseller general socialdemòcrata David Ríos.

TOTES LES NOTÍCIES