Jordi Cinca es troba amb el seu homòleg a Luxemburg Pierre Gramegna

El ministre de Finances, Jordi Cinca, acompanyat de la Secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Clàudia Cornella, i l’ambaixadora d’Andorra a Luxemburg, Maria Ubach, s’han reunit aquest dilluns amb el ministre de Finances luxemburguès, Pierre Gramegna. Aquesta trobada, és la primera entre ambdós ministres des que el Conveni de no doble imposició entre els dos països entrés en vigor el passat mes de març.

Durant la reunió ambdós ministres han compartit les seves experiències en matèria de cooperació i transparència en l’ àmbit fiscal i financer. En la reunió s’han tractat qüestions com són els avenços i l’evolució en l’àmbit de la relació amb la Unió Europea i l’OCDE pel que fa a l’intercanvi automàtic d’informació fiscal, així com pel que fa a l’Erosió de Bases Imposables i el Trasllat de Beneficis a altres Jurisdiccions (BEPS).

En la trobada, mantinguda a la seu del Ministeri de Finances luxemburguès, els ministres han comentat aspectes relacionats amb l’impuls de les polítiques aplicades al desenvolupament i la diversificació del sector financer. La reunió ha conclòs amb un sopar de treball entre ambdues delegacions. Cinca i Gramengna han destacat les bones relacions existents entre Andorra i Luxemburg.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.