Les places i els espais públics de la Massana han estat aquest estiu l’escenari d’una àmplia oferta cultural, que es tanca aquest dijous amb el concert “Oh Benvinguts Autors”, de Jordi Botey. El títol del concert fa referència a la cançó d’autor en català, que Botey adapta especialment per a l’ocasió. Hi haurà versions de temes de quico Pi de la Serra, Pau Riba, Joan Manel Serrat o Maria del Mar Bonet, entre altres. Botey també oferirà temes propis, a partir de poemes d’Antoni Morell (“La Mort no té clàxon”), i algunes cançons de Lluís Cartes.

Aquest concert s’emmarca en els Capvespres d’Estiu de la Massana, que ha ofert quatre espectacles d’artistes del país, ja que un dels objectius del departament de Cultura és apostar pel talent local. L’oferta massanenca ha comptat amb un total de deu espectacles a l’aire lliure, a més dels concert emmarcats a la Serenalla Market i dels programats a les festes majors.

“Any rere any anem treballant per posar en valor els nostres espais públics i perquè el públic gaudeixi d’una programació atractiva i de qualitat  a l’aire lliure”,  explica la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo.

D’altra banda, aquest estiu també s’han celebrat les primeres Jornades d’Orgue Ibèric, que incloïen concerts, conferències, rutes turístiques i gastronomia. A més, també va tenir un gran èxit la jornada castellera, que va omplir la plaça de les Fontetes.