Jordi Barceló actuarà divendres a l’Auditori Nacional

barceloEl pianista i compositor d’Andorra Jordi Barceló prepara la publicació del seu nou disc ‘Esperança’ i ho fa amb un concert molt especial a l’Auditori Nacional d’Andorra que tindrà lloc aquest divendres 26 de Setembre. Aquest concert és una mena de crowdfunding per tal de finançar una part del disc i a més, aquests mecenes podran escoltar les cançons del nou treball en exclusiva al concert abans de la seva publicació, que està prevista al Novembre.

L’enregistrament de l’àlbum va començar dilluns dia 22 de Setembre al mateix Auditori i amb el concert posarà fi a una setmana intensa de gravació. En aquest tercer treball discogràfic, Jordi Barceló, al piano, estarà acompanyat en alguna cançó de músics com Efrem Roca al saxo, Daniel Forcada a la percussió, Carolina Bartumeu al Chello i Manuel Alonso a la guitarra flamenca. Col·laboració destacada serà la de la cantant danesa afincada a Andorra, Susanne Georgi, que posarà veu (en català i en anglès) a la cançó que dóna títol al disc: ‘Esperança’, un tema que gira entorn a la figura del seu amic, el doctor Sergi Victorio, que va morir fa uns mesos a causa d’un càncer. Barceló va començar a composar-lo el mateix dia que li va confessar la seva malaltia.

Un disc ple de sentiments que sorgeixen de lo més profund i on les llàgrimes de Barceló es converteixen en cançó. Un disc amb el que arribarà al cor.

Jordi Barceló està considerat el músic per excel·lència d’Andorra. Pianista, compositor i pedagog, és l’actual Director de l’Escola de Música de les Valls del Nord, feina que compagina amb els càrrecs de Vicepresident de l’ASMA (Associació de músics d’Andorra) i de President de l’SDADV (Societats de drets d’autor i Drets Veïns dels Principat d’Andorra). És el Director de la banda de música de La Massana, Grossband, integrada per més de 25 músics.

Barceló ha col·laborat com a compositor, arranjador, director musical i intèrpret amb molts  dels grans noms de la música clàssica, la cançó, el jazz, el flamenc o la música llatina com per exemple Lucrecia, Miguel Àngel Céspedes, la Cotton Club Big Band, Andorra Big Band,  Orquesta Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) o la  Orquestra simfònica de St.Cugat.

Les entrades pel concert ja estan a la venda i es poden comprar a l’Oficina Nacional de Turisme i a l’Oficina de Turisme d’Ordino. També per telèfon a les oficines (820214 / 878173). El preu és de 20€ si es compra també el disc, o 12€ l’entrada sola.