El Govern ha donat llum verd en la reunió celebrada aquest dimecres al nomenament de Jordi Aleix Camp com a president del Consell Assessor de Salut i Benestar (CASB) en substitució de Lluís Burgués, que ha assumit la direcció del Servei Andorrà d’Assistència Sanitària (SAAS).

Jordi Aleix, de 65 anys d’edat, ja formava part del Consell Assessor en qualitat de vocal des del setembre del 2011. Amb una maîtrise de física, un doctorat en matemàtiques aplicades i un diploma d’estudis universitaris en ciències econòmiques per la Universitat Paul Sabatier de Tolosa, ha exercit com a docent en la mateixa universitat i la Universitat d’Andorra. Ha completat la formació amb un màster de gestió bancària i la certificació europea com a analista financer.

La seva carrera professional s’ha desenvolupat tant en l’administració com en el sector privat. Jubilat recentment, ha estat entre altres càrrecs director general de BIBM assegurances, interventor general en funcions del ministeri de Finances i director del Centre Nacional d’Informàtica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada