Jordi Albà, d’Ordino Studios, presidirà la Societat d’Autors

Aquest matí s’ha celebrat el primer consell d’administració de la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV). La reunió ha servit per elegir els càrrecs del consell d’administració així com presentar als membres de l’òrgan la situació actual i les actuacions a realitzar a curt termini. Així mateix, la reunió també ha servit perquè el Govern faci el traspàs de documentació als membres del consell d’administració.

Les funcions principals de la SDADV seran gestionar els drets patrimonials dels titulars de drets d’autor i drets veïns per compte i en interès dels titulars i mitjançant un contracte de mandat de gestió, contribuir al foment de la creació i la promoció de la cultura i les prestacions artístiques en general, i crear fons assistencials i promocionals en benefici dels seus membres.

En referència a l’elecció i nomenament dels membres del consell d’administració de la SDADV, Jordi Albà, en representació d’Ordino Studios ha estat elegit President; Jordi Barceló, vicepresident primer; Albert Salvadó, vicepresident segon, i Josep Farràs, en representació de la Fundació ONCA, exercirà les funcions de secretari.

Foto: arxiu

1 comentari

  1. No m’agrada gaire tenir una SGAE andorrana, amb la reputacio de la mafia española.

    Pero en el moment que es fiqui en funcionament exigire com usuari que soc, que es parli i es fiquin en funcionament tots els serveis actualment capats per falta de algo aixi aqui. Sino anire ficant dianes a molts llocs.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES