Joel Capdevila (Seat Leon – Rabbit Team) va resoldre amb solvència la tercera prova des que va iniciar la seva trajectòria en el Campionat de Catalunya de Muntanya. En aquesta ocasió la cita era a Torrelles de Foix, localitat en la qual es disputava la 3ª edició de la Pujada Torrelles-Pontons. La prova organitzada per l’Escuderia Penedès es caracteritza per la seva extremada rapidesa en gairebé tots els 5 km de que consta la pujada.

Una vegada completada la classificació amb el millor registre de les dues pujades disputades, Joel Capdevila es va situar molt prop dels top 10 en la categoria turismes, concretament va aconseguir la 11ª posició (4º de Grup A) amb un millor registre de 3’11”033.

Capdevila, que compta amb el suport del Programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra, va protagonitzar a Torrelles una jornada en clara progressió fins a arribar al registre esmentat. Va començar amb una pujada de tempteig, per cert sobre asfalt humit, i a partir d’aquí va anar millorant els seus registres a mesura que anava adaptant els reglatges del Seat León tant al traçat com a la seva conducció.

Al final de la matinal de competició, Joel es mostrava molt satisfet amb els registres assolits i sobretot: Perquè a mesura que avançava la pujada m’he trobat més còmode i amb més confiança al volant del León. Els cronos han anat baixant i això també ajuda a seguir provant solucions per anar mes ràpid. Sóc conscient que manca molt treball per fer, però també estic convençut que estem en la línia correcta. Precisament sobre l’apartat de que cal fer per millorar uns segons els seus registres, el jove pilot andorrà sembla tenir-ho molt clar: Crec que en les situacions complicades no arrisco prou, per exemple en les apurades de frenada perdo algun segon, a part que a mesura que conegui millor les reaccions del cotxe, intentaré adaptar-ho més al meu pilotatge. De tota manera, en una pujada tan ràpida com la d’avui per arriscar cal tenir-ho molt clar

Ara mateix estic molt content amb la progressió que he tingut des de l’inici de temporada, però cal seguir lluitant.

El proper mes de juliol, concretament el dia 14, Joel tindrà una nova oportunitat de demostrar que segueix millorant en el Campionat de Catalunya de Muntanya. La prova es disputarà a Alp, serà la II Pujada Alp-Massella organitzada per l’Escuderia Penedès i amb un recorregut aproximat de 6 km.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada