El programa de TV3 ‘Joc de Cartes’ dedica l’espai d’aquesta setmana a la cuina de l’Alt Urgell. En aquesta ocasió els competidors són tres establiments de la comarca regentats per famílies. Es podrà veure avui dimecres a la nit (21.55 h).

Els tres restaurants que hi apareixeran són del nord de l’Alt Urgell. Tal com és habitual, els establiments que hi concursen mostraran les seves millors propostes gastronòmiques tot tenint com a comensals els seus rivals, que han de puntuar l’experiència en base a criteris com ara l’espai, la cuina, els plats, el servei i el preu final. El presentador, el cuiner Marc Ribas, també hi aporta la seva puntuació i entre les quatre valoracions es decideix el guanyador final.

‘Joc de Cartes’ s’emet a TV3 des del 2017 i en dos anys ha esdevingut un dels més seguits a Catalunya. En les anteriors temporades també ha enregistrat programes a d’altres comarques pirinenques, com ara l’Alta Ribagorça, la Cerdanya i el Solsonès. Ara s’hi afegeix l’Alt Urgell. L’èxit del projecte (inspirat en el programa alemany My restaurant rocks) ha fet que darrerament també se n’hagi fet adaptacions a les televisions del País Valencià, el País Basc i Madrid.