Joc brut: Whatsapp

El desembre de l’any passat, podíem llegir a la premsa de la xarxa, com la firma Whatsapp desmentia, titllant-lo de bola per danyar la seva imatge empresarial, els rumors que corrien sobre la conversió del seu sistema de missatgeria gratuït, a un sistema de pagament.

Uns mesos després, assistim a la transformació que amb tant afany havia tractat d’ocultar. Si quedava algun dubte sobre la integritat moral de l’empresa, en aquest moment ja no hi ha dubte, Whatsapp ha jugat amb bruta estratègia.

Ningú pot dir com gestionen les empreses el seu model de negoci. Cadascú és lliure de decidir com es guanya el pa. No obstant això hi ha d’haver algunes normes sobre com s’utilitza la mentida en l’àmbit dels negocis. Alguns segueixen pensant què no dir la veritat és una forma de guanyar diners i això sens dubte és aberrant.

Després podrem discutir si és lícit crear una necessitat gratuïta per després fer-la pagar

Què pensarien si el seu propietari els digués que la casa on viuen és gratuïta per al cap d’un temps fer-los pagar el seu habitatge? Per molt poc que sigui els diners que la companyia de missatgeria curta demana, ha jugat a un joc brut.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

2 comentaris

  1. Viva el todo Gratis !!!! A ANDORRA ja paguem als STAfadors, mes del normal com per pagar mes, Que pagui el Whasap la Som Telecom, STAfadors !!!!

  2. la aplicacio mai a sigut gratuita…. Si tenies un temps de proba, especificat a una cosa que gairebe ningu es mira. Si han estat ampliant els limits es en part per compensar un funcionament continu del usuari. A part de tot … 0.89….. per any…. En serio? Es mes un pagament simbolic, pero de “pirateria” es viu millor. la lley del “todo gratis”

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES