Joao Rafael Lima és escollit nou president de l’FNJA

fnjaJoao Rafael Lima ha estat escollit president de la Taula Permanent del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra (FNJA). Després que en el transcurs de l’Assemblea dels Joves de l’FNJA del passat 25 d’abril una setantena de joves elegissin democràticament els membres de la Taula Permanent, ara aquests representants han designat els diferents càrrecs. Així ho ha donat a conèixer l’entitat aquest dimarts a la tarda en un comunicat de premsa.

A banda de Joao Rafael Lima, la Taula Permanent comptarà amb Adrià Espineta com a secretari, Joao de Melo Barros, com a tresorer, i Laura Solsona, Margot Aleix i Roger Padreny com a vocals. 

Tal com ha donat a conèixer la formació en aquest comunicat, els objectius de la Taula Permanent giraran entorn de dos eixos principals. D’una banda, l’elaboració dels estatuts de l’FNJA, i de l’altra l’adopció d’un programa de treball “que promogui la participació dels joves i tingui en compte les seves inquietuds i preocupacions”.

En el comunicat també s’assenyala que “els joves membres de la Taula Permanent són conscients que s’hauran de continuar esforçant per fer conèixer l’FNJA com l’òrgan de representació dels joves d’Andorra a nivell comunal, nacional i internacional”. Amb aquest objectiu, membres del fòrum seran presents el proper dissabte 13 de juny a la Festa de la joventut d’Andorra la Vella, animant a tots els joves “a aportar les seves idees”.

Text i foto: ANA