joan-vinyes

En  el VII Ral·li Comunitat de Madrid – RACE, Joan Vinyes va afrontar un test decisiu per valorar el seu estat físic i recuperar les sensacions del 2014 al volant d’un Suzuki S1600. El pilot andorrà va afrontar la primera etapa del ral·li amb dubtes (a Madrid els organitzadors no van programar shakedown) i va sortir en la primera especial amb l’objectiu de provar-se i anar valorant sobre la marxa les seves opcions.

Malgrat haver completat solament els 4 primers quilòmetres de l’especial, Puebla de la Sierra, Vinyes estava molt feliç amb el resultat i es mostrava optimista de cara al futur, aquestes eren les seves paraules: “He dissipat molts dubtes i estic convençut que puc pilotar el S1600 a bon nivell”.

Com queda dit, Vinyes-Mercader van haver d’abandonar la prova del RACE en els primers compassos de la primera especial, per un problema mecànic (possiblement de motor) en el seu vehicle. La preparació de la prova havia estat molt dura, amb més de 13 hores de reconeixements, i estaven convençuts que tenien moltes possibilitats de protagonitzar una bona tornada als ral·lis amb el S1600.

Malgrat l’esdevingut a Madrid, Joan valorava de manera molt positiva el seu retorn al món dels ral·lis després d’any i mig d’absència obligada, així s’expressava: “En les dues proves en las que vam competir al volant del Swift de la Copa, crec que la progressió va ser molt bona i a mesura que vaig anar guanyat confiança en les meves possibilitats els temps també van ser millors. A La Nucia el nivell va ser molt bo.Abans de pujar al S1600, les sensacions de falta de confiança van ser les mateixes que el primer dia amb el Swift petit. A Madrid ens hauria vingut molt bé un shakedown per trencar una mica el gel. Malgrat tot crec que ho vam solucionar de pressa i després del primer quilòmetre de competició ja em trobava amb la ment neta de dubtes, molt concentrat i content del que estava passant. Va durar poc però, como he comentat abans, suficient per sentir-me capaç de tornar a pilotar un S1600”.

La pregunta per al pilot andorrà segueix sent la mateixa dels últims mesos, A partir d’ara que?, la resposta de Joan tampoc ha variat, seguir treballant per aconseguir el 100% en el meu estat físic.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada