Hungaroring serà l’escenari de la 3a cita del certamen GT Cup Open Europe, 2a prova que disputarà Joan VInyes, formant tàndem amb Jaume Font, al volant del Porsche GT3 preparat en les instal·lacions de Baporo Motorsport.Recordar que Vinyes – Font, seguint els paràmetres de la reglamentació, competiran en la classe de dos pilots amateurs (AM – AM).

L’escenari del 3r meeting de l’acabat d’estrenar GT Cup Open Europe, està situat en la localitat hongaresa de Mogyoród, a 30 km de Budapest, i és una instal·lació relativament “jove”, ja que fa només 32 anys que es va inaugurar.Entre les característiques de la pista cal destacar, que té una longitud total de 4,381 km, i 16 revolts. Una pista de les catalogades de complicades i en les quals és difícil concretar avançaments.

Per a la dupla de pilots de Baporo Motorsport, el repte que se’ls planteja el pròxim cap de setmana és majúscul. En concret, per a Vinyes, segon meeting al volant del Porsche en un circuit en el qual mai ha competit, així ho planteja: “Estem en una temporada en què les novetats seran la nota predominant. Tinc referències del traçat d’Hongria i, la majoria coincideixen, en el fet que és un traçat complicat. En l’aspecte positiu, cal esmentar que els organitzadors de l’esdeveniment ens han programat una sèrie d’entrenaments lliures, abans d’iniciar-se el meeting. Serà una oportunitat de treure les primeres conclusions sobre el traçat, sense estar pendent del crono”.

A part de conèixer l’escenari en el qual es disputarà la prova, treballar en la posada a punt del Porsche serà un altre dels objectius: “No hi ha dubte que encertar en el moment de trobar les millors prestacions ens donaria molta confiança en el moment de disputar la primera tanda de cronometrats. És important marcar un bon registre per a tenir la millor posició possible en la graella de sortida. La fase prèvia de les carreres es presenta molt intensa, amb molts dubtes que intentarem resoldre al més aviat possible”.

Com serà habitual en les proves del GT Cup 2019, durant el divendres (dia 5) es faran els entrenaments lliures, mentre que les jornades del dissabte (dia 6) i diumenge (dia 7) es reservaran per als entrenaments oficials i carreres. Així doncs, el dissabte farà els oficials (20’) el pilot 1 de l’equip, i el diumenge el pilot 2.
En les carreres, programades a 55’, prendrà la sortida el pilot que hagi fet els oficials unes hores abans.

En el traçat magiar, els organitzadors han previst una sèrie d’entrenaments privats de 90’ a partir de les 9.00 hores del divendres (dia 5). La 1a carrera s’iniciarà a les 16.00 hores del dissabte (dia 6), mentre que la que tancarà el meeting està previst que comenci el diumenge (dia 7) a les 14.00 hores.

Fotoesport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada